image-normal.jpg

Mulla on aina ollut paksut pohkeet, silloinkin kun olin hyvin hoikka. Silti treenaan niitä osana kaikkea muutakin, mutta en kyllä mitenkään intohimoisesti tai intesiivivesti tietenkään. Yritän tehdä enemmän peppuliikkeitä, tarvitsen sinne sitä massaa enemmän, en pohkeisiin!

Hassun näköistä kun joillakin leideillä on paksut hauikset ja pienen pienet pohkeet! Sitä ongelmaa mulle tuskin koskaan tulee. Haluaisin leveämmät olkapäät ja takapuolen ja ehkä reisilihakset, että tulisi illuusio tiimalasista, koska vyötäröä ei ole mulle luonnostaan annettu, valitettavasti. 

Nyt kun mittasin mittanauhalla kuukauden bulkkauksen jälkeisiä tuloksia, niin käsivarret olivat kasvaneet yhden sentin! Jee! Ja rinnan ympärys! Jee! Mikään muu ei ole kasvanut. Eikun olipas vyötärönympärys kasvanut yhden sentin, melkein unohdin! Buu! Tästä huomaa muuten sen, että läski lähtee ensin rinnoista, käsivarsista ja vasta lopuksi reisistä ja pepusta. Näköjään se toimii sitten toisinkin päin. Että lihoessa läski tulee ensin tisseihin ja käsivarsiin.